Fysiotherapeut

Guus Makkink (praktijkhouder, eigenaar) is in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2007 afgestudeerd als verbijzonderd Sportfysiotherapeut. In 2016 heeft hij ook de universitaire Master of Science opleiding tot Sportfysiotherapeut afgerond.

Hierdoor staat hij sinds 2007 geregistreerd als gespecialiseerd sportfysiotherapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS). Hiermee is hij uniek in Soest en Soesterberg.

Hij heeft sinds zijn afstuderen uitgebreide ervaring opgedaan in complexe revalidatietrajecten van gewricht gerelateerde blessures. Zoals bijvoorbeeld de combinaties van een nieuwe voorste kruisband (VKB), achterste kruisband (AKB) en gescheurde menisci, knieprothesen, rugklachten, rugoperaties of zwaar, multi enkelletsel. Hij heeft veel mensen begeleid die aanhoudende pijnklachten hebben waar het niet operabel is, maar waar het juist gaat om zo goed mogelijk leren bewegen en omgaan met de klachten ondanks de pijn.

Hij haalt voldoening in zijn werkzaamheden doordat de combinatie van persoonlijke eigenschappen, de blessure of aandoening en de motivatie van cliënten bij elke cliënt uniek is. De behandeling is daarom ook bij elke cliënt uniek en maatwerk. ‘Iedereen is trainbaar’ is een van zijn motto’s. Of u nou topsporter bent die al jaren op de grens van zijn kunnen zit, of fors beperkt bent in uw dagelijks leven door pijn of een chronische ziekte. Dit maakt niks uit.

U bent trainbaar. Iedereen kan met training, oefening, coaching zijn niveau van belastbaarheid (zijn dagelijks functioneren) verbeteren. Zijn langgekoesterde ambitie om zijn expertise in een eigen praktijk toe te passen heeft in 2019 geresulteerd in de oprichting van Pyramedic Fysiotherapie. Guus woont zelf met veel plezier in het mooie Soesterberg.

Voor meer informatie klik hier