Soorten lidmaatschappen

In de lidmaatschappen van StepUp! heeft u meer vrijheid. Meer vrijheid dan welke ander healthcentrum ook. Aangezien uw situatie per week kan veranderen, kunt u bij StepUp! uw abonnement ook per week aanpassen. En nee, niet per aangetekende brief in drievoud, gewoon thuis achter de computer of bij een van onze medewerkers in de club.

 

Bij StepUp! fitness kiest u voor een basispakket dat bij u past. Dit basispakket is te krijgen in drie verschillende termijnen (2 jaar, 1 jaar, 1 week). In dit basispakket is onbeperkt fitness, advies van onze begeleiders en het gebruik van douche en kleedruimte inbegrepen. Daarnaast hebt u met het basisabonnement gratis koffie en thee en kunt u gratis parkeren op ons ruime privé parkeerterrein. Het basispakket is al beschikbaar vanaf € 5,95 per week!

 

Naast het basispakket kunt u uw abonnement uitbreiden met de zogeheten add-ons. Deze add-ons kiest u zelf en kunt u wekelijks aan en uit zetten. Zo betaalt u alleen voor de onderdelen waar u gebruik van maakt! Niets meer, niets minder. Elke add-on heeft een bepaalde prijs, afhankelijk van de waarde.

 

 

Kids en Jeugd lidmaatschappen per week

4-12 jaar € 3,95

12-14 jaar € 4,95

15-17 jaar € 5,95

Introductiekosten eenmalig € 20,-

 

Volwassenen lidmaatschappen per week

Wekelijks € 9,95,-

1 jaar € 7,95,-

2 jaar € 5,95,-

Introductiekosten eenmalig € 20,-

 

 

De beschikbare add-ons zijn:

Groepslessen

Groepsfitness zijn lessen die in groepen worden gegeven. Hierin zitten bijvoorbeeld de lessen spinning, pilates, het buikspierkwartier, de runningclass en de overige groepsfitness lessen. Zie voor meer info activiteiten. Deze lessen worden zowel in de groepsleszaal als in de fitnesszaal aangeboden.

Kosten per week: € 1,-

Zonnebank

Maak onbeperkt gebruik van een hoogwaardige kwaliteit zonnebank.

Kosten per week: € 7,50,-

StepUp! Personal trainer

De personal trainer is de meest intensieve manier van begeleiding die verkrijgbaar is. De personal trainer helpt u tijdens het trainen om een hoge motivatie te houden, helpt u in uw voeding en zal tijdens uw training één op één met u meelopen. U kunt er voor kiezen de personal trainer in te huren met uw partner of een vriend(in). Het maximale aantal deelnemers waarmee u een trainer kunt inhuren is vier. Hierdoor zal de prijs per persoon naar beneden gaan, maar loopt de trainer toch de gehele training met u mee. (bedrag per uur afhankelijk van aantal deelnemers en aantal afgenomen lessen) U kunt gratis een intakegesprek doen met onze personal trainer om een indruk te krijgen wat deze voor u kan betekenen.