ST

Wie zijn wij

“De healthclub waar fitness een compleet nieuwe beleving is.”

 

Bij ons kunt u terecht voor een unieke training in de fitnesszaal,een leuke groepsles, even genieten onder de zonnebank of een consult van onze personal trainer. Bij StepUp! Fitness is er voor iedereen een passende activiteit. Wij zijn de club waar zowel inspanning als ontspanning een geheel nieuwe dimensie krijgt. U behaalt bij ons uw resultaat op een leuke manier. Naast het halen van uw doel staat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. U bent bij ons van harte welkom om te zien wat onze club voor u kan betekenen.

 

Waar staan wij voor

Waar staan wij voor? We zijn een jonge frisse club met een uniek concept. Onze kleurrijke fitnesszaal geeft een energieke uitstraling waardoor je direct zin krijgt om te sporten.

 

De slogan ‘where fitness is fun’ hebben wij niet voor niets. Wij willen je iedere training laten lachen en hiermee een goed gevoel geven. Door plezier te hebben in je sport is het veel makkelijker vol te houden. Daarom houden wij vast aan onze vier belangrijkste pijlers:

 

Iedere gast moet hebben gelachen, ieder bezoek weer.

Iedere training is van top kwaliteit door gediplomeerde trainers en de beste materialen. Hierin blijven we ontwikkelen.

Iedere gast krijgt persoonlijke aandacht. Door continu actief op de vloer aanwezig te zijn en het initiatief te nemen voor aanpassingen in trainingen.