Fitness instructeurs

Beste StepUp2Fitness leden,

Ik ben Daan, 20 jaar en ben al 4 jaar actief binnen de sportschool. Ik heb vorig jaar mijn MBO opleiding sport en bewegen afgerond, waarmee ik alles tot aan personal training met certificaten heb behaald. Komend jaar start ik mijn opleiding voeding diëtetiek. Willen jullie iets weten over training of voeding, kom dan gezellig op de maandag avond bij me langs.

Tot dan!

Dag sportvrienden,

Ik ben Mitchell, en ik ben 27 jaren jong. Sinds 2015 ben ik al werkzaam bij StepUp2Fitness, dus voor de meesten zal ik een bekend gezicht zijn. Als je me nog niet kent dan daag ik je graag uit om een keer in de avond circuit uit te proberen op dinsdag of donderdag avond daar zul je me grotendeels op dinsdag en donderdag avond tegen komen.

Hopelijk tot snel!

Hey sportvrienden,

Mijn naam is Daan en ik ben 21 jaar oud. Ik ben sinds 2017 actief binnen de sportschool. Ik ben vorig jaar geslaagd voor de MBO opleiding sport en bewegen niveau 4. Hier heb ik ook mijn fitness diploma’s gehaald. Nu studeer ik Fysiotherapie aan de hogeschool Utrecht. Ik werk voornamelijk op vrijdag en zaterdag. Deze dagen geef ik de lessen Crosstraining, circuit, buikspierkwartier en boksfun voor de jeugd. Zit je met vragen over training of wil je gewoon een keer een babbeltje maken spreek me gerust aan.

Hopelijk tot snel!

Hallo fanatiekelingen,

Ik ben Sander, 23 jaar en sinds 2018 werkzaam hier op Stepup2fitness. Ik studeer fysiotherapie en rond mijn opleiding dit jaar af. Ik ben voornamelijk werkzaam op de vloer, geef circuit en als er een les geïmproviseerd moet worden ben ik ook van de partij! Ik help jullie graag met het uitzoeken hoe jouw doel realistisch wordt en blijft. Verder kun je met vragen over trainingen, oefeningen of supplementen bij mij terecht. Zin om een lekkere shake bij mij te komen drinken aan de bar, laat het me weten!

Veel plezier met je sportcarrière en wie weet kan ik jou hierbij helpen!